13 + 20 + 13 + 20 = 66 Ans (a): 66 m
66 X 5 = 330 Ans (b): $330 



Vi
$A)\mathrm{The}\mathrm{total}\mathrm{lenght}\mathrm{of}\mathrm{fencing}\mathrm{needed}\mathrm{is}66m.\phantom{\rule{0ex}{0ex}}\phantom{\rule{0ex}{0ex}}B)\mathrm{She}\mathrm{pay}\$330\mathrm{to}\mathrm{fence}\mathrm{up}\mathrm{her}\mathrm{garden}.$ 



Ch




1) 20+20+13+13=66 Length of the fence = 66m
2) 66×5 =330 Cost $330



